EN · HE · AR · ES · FR · DE · PT · RU

מחיקת חשבון DomeOne

באפליקציה: הגדרות ← חשבון ← מחיקת החשבון שלי. אפשר גם להתחבר כאן למטה. החשבון יימחק 7 ימים אחרי הבקשה; עד אז אפשר לבטל בהתחברות לאפליקציה.

נמחק את הפרופיל ופרטי ההתחברות שלך. Domes שבהם את/ה ההורה היחיד/ה יימחקו עם כל הילדים, המקומות, הנסיעות וההתראות שבהם. ב-Domes משותפים ההורים האחרים שומרים על הנתונים והבעלות עוברת אליהם.

נרשמת עם Google או Apple? אפשר למחוק מהאפליקציה (הגדרות ← חשבון), או לשלוח מייל ל-privacy@domeone.app מהכתובת שבחשבון.

מחיקת החשבון לא מבטלת מנוי ב-App Store או ב-Google Play — יש לבטל אותו בהגדרות החשבון בחנות.